Noi suntem o companie privată, înființată în 2013, cu o experiență în domeniul caselor de marcat fiscale de peste 15 ani, specializată în comercializarea de echipamente, consumabile și soluții pentru rețele Comerciale și HoReCa. Produsele pe care le comercializăm provin din țări precum Spania, Italia, Germania, Bulgaria, China, Korea, asigurând astfel o calitate ridicată la prețuri de importator.

Suntem o echipă tânără și dinamică, orientată către rezultate concrete. Dispunem de energia necesara pentru a face lucrurile să se întâmple și să ridicăm în permanență standardul de calitate în ceea ce privește serviciile oferite.

Avem o experiență de 15 ani, timp în care am învățat să anticipam și să rezolvăm impedimentele care pot apărea în procesul de implementare a unei soluții informatice.

Viziune

Lumea în care trăim se află într-o continuă mișcare și într-un proces complex de evoluție, bazată pe tehnologie. În acest context, procesul de informatizare a luat amploare în toate domeniile de activitate, iar piața de retail nu face excepție.

Echipa noastră sprijină acest proces și se va folosi de experiențele din practică si de fiecare particularitate a fiecărui sistem implementat pentru a putea aduce îmbunătățiri, inovații și, de ce nu, poate și invenții în domeniul în care activează.

Misiunea noastra

Ne propunem să oferim soluții optimizate în funcție de nevoile fiecărui client, soluții menite să standardizeze, să fluidizeze și, nu în ultimul rând, să faciliteze procesul de vânzare atât pentru vânzator, cât și pentru cumpărător.

Noi, echipa SUNSYS SOFTWARE, credem cu tărie că o soluție informatică potrivită poate contribui substanțial la succesul unei afaceri. Până în acest moment, ne-am convins că logica s-a dovedit a fi corectă de fiecare dată.

    SUNSYS SOFTWARE  REPREZINTA GRUPUL DE FIRME:

SUNSYS SOFTWARE S.R.L.

ALFA A.M.E.F. EXPERT S.R.L.

SUNSYS SERVICES S.R.L.